Huren

Een ruimte huren in De Brandweer? Dan heb je de keuze tussen lang- en/of kortdurend. Een studio of atelier huur je voor langere tijd en is de (t)huisbasis voor jouw (creatieve) onderneming. Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een workshop, (bio)markt, tentoonstelling of ander event? Dan is De Centrale dé plek waar je naar op zoek bent!

B*centrale

Ruimte huren

In B*centrale is plek voor 65 personen. Beamer met scherm en geluidsinstallatie met microfoon zijn aanwezig. Net als stoelen en tafels. Voor catering kun je terecht bij B*kantine.

B*kazerne

Studio huren

18 studio's en 6 ateliers: in B*kazerne vind je robuuste ruimten voor creatieve ondernemers in een inspirerende omgeving. De bewoners zijn dan ook de pijlers van De Brandweer. Samen realiseren ze een atmosfeer die stimuleert en motiveert.

B*centrale

Kort een ruimte huren?

De Brandweer heeft een grote multifunctionele ruimte die te huur is voor bewoners én externe partijen.

De Centrale bevindt zich op de begane  grond en is ca. 200 m2 groot. Een open ruimte met een industriële uitstraling en geschikt voor onder andere lezingen, tentoonstellingen, workshops, vergaderingen en meer.

In De Centrale zijn een aantal faciliteiten aanwezig zoals een beamer met scherm, geluidsinstallatie met microfoon, stoelen en tafels. In De Centrale mogen maximaal 65 personen bij elkaar komen. In het kader van het concept van de Brandweerkazerne mag catering in De Centrale alleen via B*kantine af worden genomen. Eigen hapjes en drankjes meenemen is niet toegestaan.

Voor meer informatie over De Centrale kun je contact opnemen met vastgoedbeheerder IPAL.

Informatie aanvragen?
B*kazerne

Op zoek naar een studio of atelier?

De studio's / werkruimten, ook wel De Kazerne, is het gedeelte van De Brandweer waar de bewoners werken en elkaar ontmoeten. Een inspirerende omgeving die bewoners stimuleert en ervoor zorgt dat creatieve prikkels worden omgezet in ondernemende innovatie.

Er zijn in totaal 24 studio's in het gebouw. De meeste op de eerste etage. In het souterrain bevinden zich zes ateliers. De bewoners zijn de belangrijkste pijlers van het gebouw.

Het succes van B*kazerne is een samenspel tussen de bewoners en het concept van De Brandweer. Het bewaken van dit concept is dan ook van grote waarde voor niet alleen De Brandweer, maar ook haar gebruikers.

Informatie aanvragen?

Informatie aanvragen

Heb je interesse in het huren van een ruimte voor korte of lange duur? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op!

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Laat ons weten of u interesse heeft in de Centrale (Kort) of Kazerne (Langdurig) *

Bedankt! Uw aanvraag is verzonden, wij nemen spoedig contact met u op.
Volg ons via één van onderstaande kanalen en blij op de hoogte
Oeps! Er ging iets fout, probeer opnieuw.
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Stichting IPAL | Website Hive Collective